W&H

W&H levert dentale producten voor restauratie & protheses, sterilisatie & onderhoud, kaakchirurgie, implantologie, parodontologie en endodontologie. Voornamelijk roterende instrumenten met betrekking tot deze groepen voorziet W&H. De producten zijn van goede kwaliteit en komt u vaak tegen in tandartspraktijken, ziekenhuizen, dentale laboratorium en microchirurgie.

De producten van W&H die Dam Medical hoofdzakelijk distribueert zijn de Elcomed, irrigatieslangen, hand- en hoekstukken, zaagjes en alle toebehoren. Het hele assortiment van W&H is bij Dam Medical te bestellen.

De Elcomed (SA-310) motor is het paradepaardje van W&H en is volgens hen: “De nummer 1 in de operatiekamer”. Met een maximale koppel van 80Ncm en een toerental van 50.000rpm is hij de kleinste en lichtste in zijn klasse.

Met een duidelijk display geeft de Elcomed overzichtelijk aan hoe de parameters zijn ingesteld en van welke instellingen er op dat moment genoten wordt. Net zoals bij de NSK motors kunnen er verschillende programma’s worden opgeslagen om een bepaalde ingreep aan een programma te koppelen.

W&H Elcomed SA-310
Menu