Hilotherm huren

Verhuur Hilotherm

Heeft u een operatie gepland staan en wilt u een Hilotherm toestel voor korte tijd bij ons huren? Dat kan.

Met Hilotherapie zorgt u ervoor dat het lichaamsdeel in kwestie op een constante manier wordt gekoeld waardoor mogelijke zwelling, bloeding en pijn worden tegengegaan.

De getoonde prijzen zijn inclusief btw en inclusief haal- en brengservice via MVB Medical.

Reservering en bevestiging lopen via DAM Medical. Hiervoor kunt u onderstaand aanvraagformulier gebruiken.

Reserveringsaanvragen dienen minimaal 3 dagen voor de gewenste afleverdatum binnen te zijn, anders kunnen er extra koerierskosten in rekening gebracht worden.

Vooraf betaling: DAM Medical stuurt u vooraf een factuur voor de verhuur, het masker en transport. Het apparaat wordt uitsluitend afgeleverd nadat de betaling ontvangen is. Veelal ontvangt u van het ziekenhuis een masker. Indien dit het geval is, d.w.z. het door ons meegeleverde masker is ongebruikt en in de originele verpakking, zal het masker gecrediteerd worden.

Transport: MVB Medical zal telefonisch een afspraak met u inplannen voor aflevering en ophalen op locatie. Hun contactgegevens zijn: afspraak@mvbmedical.nl of telefoonnumer: 030-7370961

Op zaterdag en zondag zijn we gesloten voor vragen over Hilotherm.

Kosten

Vul hieronder uw gegevens in om een reservering aan te vragen

  Zie patiëntenfolder

  Patiëntervaringen Hilotherm

  “Ik was zeer tevreden mee met het Hiloterm masker. Ik heb dit gehuurd in verband met mijn dubbele kaakoperatie afgelopen april 2022. Het aangesloten masker zorgde ervoor dat mijn kaak constant gekoeld is op 16 graden.

  Handig dus om niet elke keer te vervangen. Ik heb het apparaat continu gebruikt gedurende 6 dagen na mijn operatie. Dit masker geeft echt een aangenaam gevoel in mijn gezicht vooral om de pijn en zwellingen te verminderen. Dit merkte ik vrijwel direct na het gebruik. Bovendien is het bedienen van de apparaat niet ingewikkeld.

  Het is echt een aanrader voor iedereen die een kaakoperatie moet ondergaan. Daarnaast ben ik ook heel tevreden mee met de service van de DAM Medical. Ze zijn echt behulpzaam, vriendelijk en leveren het apparaat netjes op de afgesproken datum. Verder betaal je geen extra kosten buiten wat op de site staat. Bedankt Dam Medical.”

  “De Hilotherm heeft wederom goed geholpen. De kaakchirurg was absoluut positief verrast over de mate waarin de zwelling alweer geslonken was. Dat had ze nog nooit eerder zo gezien.” (patiënt, 18-5-2023)

  Ik heb de Hilotherm volop gebruikt. Na twee weken ben ik weer bij de orthodontist en kaakchirurg geweest voor de nacontrole. Beiden waren dolenthousiast, zoveel vooruitgang binnen 2 weken zagen ze niet vaak! Ik mis het apparaat nu wel, aangezien ik best langer had willen koelen. Ik koel nu met zakjes uit de vriezer, maar die wisselen steeds van temperatuur en bedekken niet het hele deel rond de mond. Mevrouw Schoten, 5 juni 2024″

  Menu