Hilotherm huren

Verhuur

Heeft u een operatie gepland staan en wilt u het toestel voor korte tijd bij ons huren? Dat kan.

Met Hilotherapie zorgt u ervoor dat het lichaamsdeel in kwestie op een constante manier wordt gekoeld waardoor mogelijke zwelling, bloeding en pijn worden tegengegaan.

De getoonde prijzen zijn inclusief btw en inclusief levering!

Vooraf betaling: we sturen vooraf een factuur voor de verzending en verhuur, zodra de betaling ontvangen is. Het masker wordt achteraf gefactureerd, indien deze is gebruikt.

Let op: het apparaat dient de 6e dag zelf naar ons geretourneerd te worden.

“Ik was zeer tevreden mee met het Hiloterm masker. Ik heb dit gehuurd in verband met mijn dubbele kaakoperatie afgelopen april 2022. Het aangesloten masker zorgde ervoor dat mijn kaak constant gekoeld is op 16 graden.

Handig dus om niet elke keer te vervangen. Ik heb het apparaat continu gebruikt gedurende 6 dagen na mijn operatie. Dit masker geeft echt een aangenaam gevoel in mijn gezicht vooral om de pijn en zwellingen te verminderen. Dit merkte ik vrijwel direct na het gebruik. Bovendien is het bedienen van de apparaat niet ingewikkeld.

Het is echt een aanrader voor iedereen die een kaakoperatie moet ondergaan. Daarnaast ben ik ook heel tevreden mee met de service van de DAM Medical. Ze zijn echt behulpzaam, vriendelijk en leveren het apparaat netjes op de afgesproken datum. Verder betaal je geen extra kosten buiten wat op de site staat. Bedankt Dam Medical.”

“De Hilotherm heeft wederom goed geholpen. De kaakchirurg was absoluut positief verrast over de mate waarin de zwelling alweer geslonken was. Dat had ze nog nooit eerder zo gezien.” (patiënt, 18-5-2023)

Kosten

Zie patiëntenfolder

Vul uw gegevens hieronder in om een reservering te plannen

    Menu