Over Ons

Algemeen chirurgisch instrumentarium voor alle disciplines, zowel voor de operatiekamer (OK) als polikliniek, behoren tot ons assortiment. Uiteindelijk willen wij ons richten op verscheidene indicaties binnen de Mond-, Kaak-, en Aangezichtschirurgie, implantologie, orthodontie, maar ook de neurochirurgie, orthopedie en plastisch chirurgie. Het aanbieden van zoveel mogelijk producten/implantaten in steriele verpakkingen van de beste kwaliteit is belangrijk bij ons.

Wij betrekken onze artikelen direct van de fabrikanten uit de diverse landen wereldwijd. Een specialisatie is het verzorgen van totaalprojecten met betrekking tot het inrichten van behandelkamers kaakchirurgie. Na inventarisatie volgt grondig overleg met de gebruikers, zodat er een zeer gerichte aanbieding gemaakt kan worden. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en er wordt gestreefd naar een standaard levertijd van 2 werkdagen na ontvangst van uw opdracht.

Met ons team staan we dagelijks voor onze zorg-professionals klaar met advies en ondersteuning. U kunt ons dan ook bereiken via:

T: 085-1300538
E: info@dammedical.nl

Levertijden

In nauwe samenwerking met onze koerier zorgen wij voor een optimale bezorgervaring. Wij streven ernaar om uw bestelling de volgende werkdag te bezorgen door direct te leveren vanuit onze ruime voorraad en daarmee warenhuis. Wij zijn ons ervan bewust dat we ons in een flexibele branche begeven, daarom bieden wij ook spoedzendingen aan welke in overleg nog dezelfde dag kunnen worden geleverd (mits op voorraad).

Geschiedenis

Dam Medical B.V. is opgericht in mei 2005.

Onze filosofie is u enkel door specialisten ontwikkelde chirurgische producten en technieken aan te bieden met een kritische blik op innovaties in de chirurgie. Ons leveringsprogramma is uitgegroeid tot een zeer compleet en volwassen assortiment dat blijft groeien door onze focus op innovatieve ontwikkelingen in deze markt.

Inmiddels leveren wij aan 80% van alle Nederlandse ziekenhuizen, diverse privé klinieken en andere medische instellingen in de Benelux.

U bent van harte welkom om langs te komen op ons adres!

Kantoor Dam Medical
Menu