Resorba hechtdraad

Moderne hechtingen maken het atraumatisch herstel en nauwkeurige benadering van wonden in zacht weefsel mogelijk. Aspecten die een reactie van het weefsel beïnvloeden:

  • Hechttechniek
  • Hechtmateriaal
  • Draaddiameter
  • Naaldpunt

RESORBA® biedt een gespecialiseerd assortiment hechtingen voor de meest voorkomende orale en maxillofaciale chirurgische ingrepen in de dagelijkse praktijk.

Een kleine, overzichtelijke selectie van naald-hechtdraadcombinaties dekt het breedst mogelijke scala aan indicaties.

Resorba hechtdraad
Voorbeelden uit het Resorba assortiment:

Glycolon

Resotex

Dentofil (PFTE)

PGA Resoquick

Resorba Glycolon Oraal
Resorba Resotex Oraal
Resorba Dentofil
Resorba Glycolon Oraal

Ons RESORBA® hechtassortiment omvat zowel resorbeerbare als niet-resorbeerbare hechtingscombinaties die ook een breed scala aan hechtmaterialen, naaldvormen, naaldmaten en draadlengtes combineren.

Chirurgische hechtingen zijn een alledaags medisch product dat wordt gebruikt voor het repareren van weefsels. Hechtingen zijn nog steeds de meest gebruikelijke manier om wonden te sluiten. De mechanische eigenschappen van de gebruikte materialen zijn essentieel om de verloren weefselsterkte tijdelijk te vervangen.

RESORBA®-hechtingen hebben de best mogelijke weefselcompatibiliteit omdat ze gebaseerd zijn op biocompatibele natuurlijke grondstoffen. Ze kunnen in alle soorten wondverzorging worden toegepast.

Resorba assortiment

Klik op de afbeelding hiernaast voor de volledige brochure van Resorba’s (dentale) hechtmatriaal.

Let op, de brochure is Engels- en Duitstalig.

Hieronder heeft u een compleet overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende kenmerken van Resorba hecthdraad. Alleen het OT-cord hechtdraad mist uit dit overzicht.

Resorba hechtdraad overzicht

Voor meer informatie staan wij u graag te woord via info@dammedical.nl of 085-1300538. Als u meer informatie online wilt lezen verwijzen wij u graag door naar de officiële pagina van AMS Resorba.

Menu