Meisinger

Meisinger (bot)chirurgie

Meisinger produceert al meer dan 125 jaar chirurgische producten van de hoogste kwaliteit. Stevig geworteld in het Rijn-Ruhrgebied, maar met een internationale reikwijdte, is MEISINGER de fabrikant van hoogwaardige tandheelkundige producten die over de hele wereld in trek zijn. Verkrijgbaar in meer dan 100 landen maken van MEISINGER een wereldspeler. Onze producten met het “Made in Germany”-merk genieten een eersteklas reputatie die tot ver over de landsgrenzen reikt.

Meisinger (bot)chirurgie

Dam Medical levert niet alleen de bekende Meisinger boren, maar ook de befaamde botchirurgie sets van Prof. Isvan Urban en Khoury, voor cecontroleerde en minimaal invasieve optimalisatie van chirurgische ingrepen.

Veilige en succesvolle kaakchirurgie

De Meisinger Bone Management productlijn is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en artsen en biedt perfect op elkaar afgestemde systeemoplossingen die een gecontroleerde optimalisatie van de chirurgische ingreep mogelijk maken, ongeacht de gebruikte implantaten. Naast de prothetische aspecten, is de belangrijkste focus van het Bone Management–systeem de minimale invasiviteit van de chirurgische ingreep bij complicatie-indicaties. De duidelijke, methodische procedures voor alle Bone Management-systemen bevorderen het gebruiksgemak. Meer dan ooit tevoren kunnen de systemen worden gebruikt door een groot aantal tandheelkundige professionals.

Menu