NSK iSD900 draadloze schroevendraaier

Sneller & Veiliger

Draadloze Prosthodontische Schroevendraaier met Torque Calibration System (TCS) NSK introduceert de iSD900 draadloze schroevendraaier met Torque Calibration System (TCS) voor prothetische schroefbevestigingsprocedures.

iSD900 garandeert een nauwkeurige koppelregeling dankzij het unieke NSK-koppelkalibratiesysteem dat uiterst gebruiksvriendelijk is. De iSD900 helpt u tijd te besparen en maakt nauwkeurig en risicovrij vastdraaien van schroeven mogelijk. Implantologen kunnen vertrouwen op iSD900 voor veiligheid en productiviteit.

De iSD900 (bestelcode: Y1001358) is exclusief leverbaar via DAM Medical BV

Technologie & Functie

Koppelkalibratiesysteem (TCS)

De TCS zorgt voor een eenvoudige kalibratie binnen enkele seconden en garandeert een nauwkeurig koppel.

Breder koppelbereik

De iSD900 is in staat om een ​​nauwkeurig koppel van 10 tot 40 Ncm in stappen van 1 of 5 Ncm eenvoudig in te stellen en te leveren.

LCD-scherm

Het digitale LCD-display toont de instellingen voor koppel, snelheid, omgekeerde rotatie, batterijstatus en kalibratiemodus. Het display is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Rotatiesnelheid

Het digitale LCD-display toont de instellingen voor koppel, snelheid, omgekeerde rotatie, batterijstatus en kalibratiemodus. Het display is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Hoge zichtbaarheid

Het was te moeilijk om goed zicht te houden op het terugtrekken van het mondslijmvlies met de huidige ratelsleutels die uw beide handen nodig hebben. iSD900 ondersteunt u om goed zicht te behouden en bewerkingen van hogere kwaliteit uit te voeren.

AAN / UIT-schakelaarhendel

De iSD900 heeft een verwijderbare uitschuifbare aan/uit-schakelaar zodat clinici het instrument gemakkelijk kunnen bedienen. De verlenghendel is volledig autoclaveerbaar om te voldoen aan de vereisten voor kruisbesmetting.

iSD900
iSD900
Menu