BTI Biotechnology

Over BTI Biotechnologie

BTI Biotechnology Institute werd in 1999 opgericht door Dr. Eduardo Anitua, de huidige president en wetenschappelijk directeur van het bedrijf en vandaag is het een van de toonaangevende bedrijven in implantologie en orale revalidatie, evenals een internationale wetenschappelijke benchmark in de toepassing van regeneratieve therapieën in verschillende gebieden van de geneeskunde, van het gebied van kaakchirurgie tot specialiteiten zoals traumatologie, dermatologie, oogheelkunde, sportgeneeskunde, cardiovasculaire, plastische en esthetische chirurgie, onder anderen.

BTI heeft een duidelijke onderzoekstaak en wordt beschouwd als een wereldwijde wetenschappelijke referentie in regeneratieve geneeskunde vanwege de ontwikkeling en patenten van het plasma dat rijk is aan groeifactoren Endoret® (prgf®)-technologie in verschillende medische specialismen.

Op het gebied van orale implantologie hebben we een implantaatsysteem ontwikkeld dat zich internationaal onderscheidt door kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid.

BTI heeft een multidisciplinair professioneel team van meer dan 350 mensen, waarvan 20% zich uitsluitend toelegt op R&D.

De BTI-faciliteiten beschikken over de modernste medische en audiovisuele technologie: 5.000 m2 gewijd aan opleiding, onderzoek en klinische praktijk, en 2.500 m2 gewijd aan de productie, controle en onderzoek van onze producten.

DAM Medical is exclusief distributeur van:

  • KEXIM Explantatiekit
  • Endoret® PRGF ®
  • BTI implantatensysteem
BTI Technology
Menu