BTI Stop & Guide

BTI Stop & Guide

Ontdek een nieuwe manier om uw implantologie-ingrepen te begeleiden: geen wrijving, geen vrijkomende deeltjes, geen oververhitting, totale controle over het boren en een minimaal aantal componenten.

Met het innovatieve BTI Stop & Guide® combineert BTI voor het eerst twee gebieden: boorstop en guided surgery in één kit. Universeel, eenvoudig, snel – de nieuwe instrumentenkit voor geleide chirurgie heet Stop & Guide en is exclusief verkrijgbaar via DAM Medical.

Stop & Guide® is een chirurgisch systeem om de plaatsing van tandheelkundige implantaten op een nieuwe manier te begeleiden. Het is een veelzijdig systeem dat kan worden gebruikt als “boorstopset” bij conventionele (vrijehand) chirurgie, of als “geleide operatieset” voor het uitvoeren van piloot-, semi-geleide en volledig geleide operaties.

Waarom BTI Stop & Guide?

  • Veelzijdig – aanpasbaar aan verschillende protocollen voor begeleide operaties: piloot / semi-geleid / volledig begeleid.
  • Zekerheid – geen wrijving tussen boren en geleidehuls, geen oververhitting en geen vrijkomen van deeltjes.
  • Overzichtelijk – geen specifieke boren en een zeer kleine set.
  • Nauwkeurig – volledige controle over de boordiepte.
  • Universeel – niet alleen te gebruiken met de BTI borenset, maar ook met uw eigen borenset.

De set bestaat uit 12 boorgeleiders en andere instrumenten die compatibel zijn met een W&H-hoekstuk (WI-75 E/KM).

Bestelnummer: KCG

Wat is er nodig om een guided surgery uit te voeren met het STOP & GUIDE® systeem ?

Om een ​​van de drie typen statisch geleide chirurgie uit te voeren (piloot, semi-geleid of volledig geleid) is het noodzakelijk dat u over het volgende beschikt:

  • Een radiografisch onderzoek van de patiënt (CBCT) en een scan van het oppervlak van de mond van de patiënt (STL).
  • Een chirurgische guide ontworpen met behulp van planningssoftware, inclusief STECO-specifieke titanium mastersleeves (SCG1).
  • Een W&H chirurgisch hoekstuk (WI-75 E/KM), compatibel met de connector waaraan de drivers zijn bevestigd. Andere hoekstukken volgen in de toekomst
  • Een Stop & Guide® – kit voor geleide chirurgie, evenals de volgorde van de boren die nodig zijn voor de geplande implantaatafmetingen.

De chirurgische guides kunnen gemaakt worden door BTI, maar de guides kunt u uiteraard ook zelf (laten) ontwerpen. Hiervoor zijn losse guides beschikbaar (SCG1: SLEEVE met een binnendiameter van 5,55mm)

Menu