NSK

NSK produceert het breedste assortiment tandheelkundige roterende instrumenten, motoren en micro apparatuur ter wereld. De producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn onderhoudsarm.

DAM Medical BV exclusief distributeur voor Nederland voor de chirurgische systemen, zoals de SurgicPro micromotor en de  VarioSurg3 ultrasone motor met bijbehorende hand- en hoekstukken. Daarnaast leveren we de bijbehorende schoonmaak-, reiniging- en onderhoudstoebehoren, zoals de NSK PANA SPRAY plus.

 

Het linken van de twee (micro)chirurgische/implantologie systemen (SurgicPro en VarioSurg3) zorgt voor een optimaal gebruikscomfort.

Er is slechts één voetpedaal nodig om beide systemen te kunnen bedienen. Sinds de komst van de NSK Surgic Pro2 is dit voetpedaal zelfs draadloos.

Met één voetpedaal kan de hoeveelheid irrigatievloeistof aangepast worden, de draairichting veranderd worden en kunnen de diverse programma’s gekozen worden. Onder deze toepassingen vallen: botchirurgie, schraper, extractie, sinuslift, implantaatvoorbereiding, losmaken sinusmembraan, retrogade endo, supragingivale scaling en protheseonderhoud.

De VarioSurg3 is NSK’s krachtigste ultrasone chirurgische unit met meer dan 150% winst t.o.v. zijn voorganger.

SurgicPro is NSK’s chirurgische microboor voor het plaatsen van implantaten en algemene chirurgische procedures met extra zekerheid door de AHC (Advanced Handpiece Calibration-system) technologie.

NSK

 

NSK
NSK VarioSurg3 met SurgicPro

NSK.
Voor meer informatie staan wij u graag te woord via info@dammedical.nl of 085-1300538. Als u meer informatie online wilt lezen verwijzen wij u graag door naar de officiële pagina van NSK.

NSK VarioSurg Series
NSK SurgicPro Series
Onmisbaar bij het uitvoeren van implantatieprocedures: VarioSurg3

De nieuwste ontwikkeling in het VarioSurg-assortiment, behoudt het lichte en slanke handstukontwerp van zijn voorganger en dezelfde uitstekende balans en grip, maar heeft 50% meer kracht dan het vorige model. De feedback- en auto-tuning-functies, gecombineerd met een breed scala aan tips, zorgen voor snellere, nauwkeurigere behandelingen.

VarioSurg3 beschikt ook over ’s werelds eerste dynamische linkfunctie, waarmee u zowel VarioSurg3 als Surgic Pro kunt bedienen met één voetbediening. Intuïtieve bedieningselementen en een groot en duidelijk LCD-scherm met achtergrondverlichting maken de VarioSurg3 echt eenvoudig te bedienen en ontlast gecompliceerde procedures.

Motor voor implantologie en microchirurgie: SurgicPro 2

Alle noodzakelijke functies zijn beschikbaar voor chirurgie en implantologie. Een geavanceerde chirurgische motor voor veeleisende klinische omgevingen.

De lichte en compacte Surgic Pro2 is ook beschikbaar met een LED-lamp voor hoge zichtbaarheid, met een koppel tot 80 Ncm voor diverse chirurgische procedures, wat de weg vrijmaakt voor een geavanceerde behandelomgeving.

Uniek aan de NSK Surgic Pro2 is de bluetooth connectie, die ervoor zorgt dat de micro-motor verbonden kan worden met de Osseo100+, iPad en VarioSurg3. Alles met één draadloos voetpedaal.

Onderhoud

Onderhoud is een essentiële factor in de duurzaamheid van alle producten, zo ook bij NSK hand- en hoekstukken. De units hebben veel te verduren: veelvoudig gebruik en extreme temperaturen in een gecompliceerd apparaat. Daarom vragen wij u om goed naar het onderhoud-proces te kijken. Wij raden ten alle tijden aan NSK hand- en hoekstukken te smeren met Panaspray Plus en het (bijgeleverde) mondstuk.

  • Klik hier voor meer tips over het smeren van uw hand- en hoekstukken
  • Klik hier voor een volledige onderhoud-handleiding voor uw hand- en hoekstukken

NSK PANA SPRAY

NSK PANASPRAY (bestelcode: Y900630)

Menu