Salubris (irrigatieslangen)

Custom-made multifunctionele irrigatieslangen model Salubris

Voor diverse boorunits: enkel, twee of driedelig. Kan worden voorzien van adapter met one-way-direction-flow om retourloop van fysiologisch zout in de slangen/infuuszak te voorkomen.

Salubris infuusslang
Salubris adapter
Salubris extensieslang
Infusion line

Dit onderdeel gaat in de infuuszak. Er kan geen vervuild water achterblijven.

Adapter

Door de ingebouwde terugslagklep wordt mogelijke retourloop naar de infusion line (of infuuszak) van fysiologisch zout uitgesloten.

Extension line

Het laatste stuk wat naar de patiënt gaat. In dit stuk kan fysiologisch zout terugvloeien.

PRODUCTSPECIFICATIES SALUBRIS

Ons steriel systeem bestaat uit 3 delen en is hierdoor multifunctioneel.
De Salubris kan worden geleverd voor diverse boorunits* te weten:

  • ElcoMed (W&H)
  • NSK
  • Aesculap

Door onze samenwerking met een Nederlandse disposable fabrikant is het mogelijk maatwerk te leveren.
*Voor andere merken dan voor ElcoMed (W&H), NSK of Aesculap, neem a.u.b. contact met ons op!*

De fabrikant lijmt de slangen vast aan de connectoren, waardoor er geen lekkage meer kan ontstaan door diverse losse onderdelen. Dit op maatwerk gefabriceerde irrigatiesysteem voorkomt onnodige werkzaamheden voor u en uw personeel om uw huidig gebruikte slangen te moeten modificeren op de afdeling om e.e.a. passend te maken.

U kunt hygiënischer  werken door de drie onderdelen. De extension line (deel naar patiënt) kan worden voorzien van een adapter met terugslagklep, waardoor retourloop van het fysiologisch zout onmogelijk is naar het tweede deel t.w. de infusion line (slangdeel in pomp/boor) en/of zelfs naar de infuuszak. Dit geeft minder risico op infectie gevaar, doordat er geen vervuild water in de infusion line achter kan blijven. Uiteraard adviseren wij u om bij iedere patiënt een nieuwe extension line te gebruiken.

Om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken hebben we een proefpakket (code: SPROEF) samengesteld. Hiermee kunnen u en uw organisatie kennis maken met dit innovatieve irrigatiesysteem voor een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen, kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen: info@dammedical.nl of 085-1300538

Menu