BTI implantaten

BTI implantaten

BTI implantaten

Het BTI-implantaatsysteem biedt een breed scala aan oplossingen voor elke implantaat gerelateerde uitdaging. BTI is de technologische leider in minimaal invasieve chirurgie, waardoor het mogelijk is om uitstekende resultaten te bereiken met behulp van voorspelbare technieken en producten, zoals korte implantaten (vanaf slechts 4,5 mm lang) of oplossingen voor smalle kammen (met implantaten vanaf slechts 2,5 mm in diameter).

Voor elk platform hebben we implantaten met verschillende diameters, sommige met kleinere platformen, die ons helpen om fijne gingivale biotypes te beheren en perfect weefsel en esthetisch onderhoud te verkrijgen.

Bij de productie van de BTI implantaten en componenten selecteert BTI het ideale materiaal en volgt het de meest rigoureuze processen om te zorgen voor:

  • Optimale chemische samenstelling
  • Optimaal mechanisch gedrag
  • Optimale oppervlakte microstructuur
  • Optimale steriliteit
  • Optimale cel haalbaarheid

Wat is de UnicCa®-oppervlakte?

Dit is een chemische modificatie met calciumionen van het implantaatoppervlakte met een drievoudige nano-ruwheid.

Waarom is het speciaal?

Omdat deze modificatie het implantaat hydrofiel maakt. Dit helpt om een ​​perfecte relatie te krijgen met het eerste levende weefsel rondom het implantaat. Het induceert de vorming van bot, waardoor een beter en sneller herstel van de patiënt wordt verkregen. Plus het minimaliseert bacteriële hechting, waardoor het risico op besmetting wordt verminderd.

Behandelingen van botatrofie met BTI-oplossingen

Horizontale en verticale botdefecten zijn veelvoorkomende problemen die vaak gepaard gaan met invasieve botvergrotingstechnieken, met verlenging in behandeltijden en chirurgische morbiditeit.

Veel patiënten besluiten zeer invasieve behandelingen te weigeren.
BTI’s intensieve onderzoek naar biomechanica heeft de ontwikkeling van implantaten mogelijk gemaakt met een kleinere diameter en lengte, zodat u de botreabsorptie kunt ondervangen met:

  • MINDER TRAUMA
  • MEER SUCCES
  • TEVREDENER PATIËNT EN LAGERE KOSTEN
Menu