Niet-resorbeerbare hechtingen

Chirurgische hechtingen zijn een alledaags medisch product dat wordt gebruikt voor het repareren van weefsels. Hechtingen zijn nog steeds de meest gebruikelijke manier om wonden te sluiten. De mechanische eigenschappen van de gebruikte materialen zijn essentieel om de verloren weefselsterkte tijdelijk te vervangen.

RESORBA®-hechtingen hebben de best mogelijke weefselcompatibiliteit aangezien ze gebaseerd zijn op biocompatibele natuurlijke grondstoffen. Ze kunnen in alle soorten wondverzorging worden toegepast.

Niet-absorbeerbare hechtingen

Niet-resorbeerbaar

Voorbeelden
  • Resolon
    Is aanvankelijk een monofilament polyamide 6-6.6 hechtdraad, zoals NYLON. Het ondergaat echter een speciale behandeling tijdens het fabricageproces
  • Supramid
    Verkrijgbaar als een monofilament, niet-absorbeerbaar, chirurgisch hechtmateriaal gemaakt van een copolymeer van polyamide 6
  • Dentofil (PFTE)
  • OT-cord
    Is gemaakt van UHMWPE (Polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht)
Resolon niet-absorbeerbaar hechtdraad
Supramid niet-absorbeerbaar hechtdraad
OT-cord niet-absorbeerbaar hechtdraad
Resolon niet-absorbeerbaar hechtdraad

Voor meer informatie over niet-resorbeerbaar hechtdraad staan wij u graag te woord via info@dammedical.nl of 085-1300538. Als u meer informatie online wilt lezen verwijzen wij u graag door naar de officiële pagina van AMS Resorba.

Menu