NVMKA najaarscongres – DATA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NVMKA najaarscongres – DATA

november 7 - november 8

NVMKA najaarscongres Arnhem 2024

NVMKA Najaarscongres – DATA

DAM Medical zal aanwezig zijn op het 68e Najaarscongres van de NVMKA. Het congres vindt plaats op 7 en 8 november 2024 in het concertgebouw Musis Sacrum in het centrum van Arnhem gelegen. Het feestelijke avondprogramma is voorzien in het illustere Luxor theater.

Thema Najaarscongres ‘DATA’

In de sport worden vele data geregistreerd en geanalyseerd om prestaties te verbeteren. Ondernemingen gebruiken data in wiskundige modellen en algoritmes om succesvoller te worden. Iedere dag genereren we bewust en onbewust data in de digitale wereld. In de gezondheidszorg worden data vastgelegd in het EPD. Deze kunnen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en voor kwaliteitsindicatoren. In het streven naar transparantie van de zorg worden PROMS en PREMS gebruikt. Dit alles geeft de mogelijkheid om een dashboard te vullen zodat de patiënten meer inzicht kan krijgen in de behandeling.

Data geven in de gezondheidszorg enorm veel mogelijkheden, maar hoe zit het met de veiligheid, de risico’s van datalekken, wie is eigenaar van de data, en kunnen data ook tegen ons worden gebruikt.

Tijdens beide congresdagen zal het gebruik van data in de verschillende toepassingen in ondernemingen, sport en gezondheidszorg maar ook specifiek in de MKA-chirurgie een plaats krijgen. Het zal u een beter beeld geven hoe de positie van de arts in de snel veranderende wereld is, waar de kansen liggen, maar ook wat de beperkingen en mogelijk zelfs bedreigingen van beschikbare data zijn.

Gegevens

Begin:
november 7
Einde:
november 8
Evenement Tags:
Site:
https://www.nvmka.nl/event_congres/nvmka-najaarscongres-2024/

Organisator

NVMKA
Telefoon
0578-629740
E-mail
secretaris@nvmka.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Congreslocatie Musis, Velperbinnensingel 15, Arnhem.
Velperbinnensingel 15
Arnhem,
+ Google Maps
Menu